Νέα φορολογική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα – Ανάλυση των χαρακτηριστικών

Η ΑΑΔΕ ετοιμάζει μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που θα επιτρέπει στους φορολογούμενους να διεκπεραιώνουν σχεδόν όλες τις συναλλαγές τους. Μέσω της νέας εφαρμογής, οι χρήστες θα μπορούν να δουν το φορολογικό τους προφίλ, τις οφειλές τους προς την εφορία, να πληρώνουν με κάρτα από το κινητό τους και να λαμβάνουν ενημερώσεις για τις υποχρεώσεις τους, καθώς και να αποθηκεύουν φορολογικά έγγραφα.

Μέσω της εφαρμογής, οι πολίτες θα έχουν λεπτομερείς πληροφορίες για τον φορολογικό τους λογαριασμό και θα ενημερώνονται έγκαιρα για προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και πληρωμής φόρων. Για παράδειγμα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα λαμβάνουν υπενθυμίσεις για προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και πληρωμής φόρων.

Επιπλέον, η εφαρμογή επιτρέπει την έκδοση τιμολογίων και δελτίων αποστολής από το κινητό τηλέφωνο. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε αυτήν και να διαχειρίζονται τα έγγραφά τους ανά πάσα στιγμή.

Τέλος, η ΑΑΔΕ εξετάζει ένα νέο αυτοματοποιημένο σύστημα που θα ελέγχει την τήρηση των ϡυθμίσεων και θα ειδοποιεί τους οφειλέτες για πληρωμές και ρυθμίσεις. Όταν δεν τηρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, θα ενεργοποιείται ένας συναγερμός και θα στέλνονται ειδοποιήσεις στους εμπλεκόμενους.

δειτε ακομα

δειτε ακομα