ΣΥΡΙΖΑ: Έμφαση στο αίτημα για εκλογές

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε ένα “τελεσίγραφο” στον Κυριάκο Μητσοτάκη το οποίο λήγει λίγες ώρες μετά τη συμμετοχή του στην παρέλαση. Ωστόσο, φαίνεται ότι στο στρατόπεδο της Κουμουνδούρου δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το επόμενο βήμα.

Επιμένουμε σε εκλογές

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως η κίνηση του Κασσελάκη ήταν λογική, ωστόσο υπάρχει αβεβαιότητα για το επόμενο βήμα μετά την εξάντληση της πίεσης. Ενώ ορισμένα στελέχη επιμένουν στις εκλογές, άλλα δεν γνωρίζουν ακόμη τι σχεδιάζει ο Κασσελάκης για την επόμενη κίνηση.

Υπονομεύονται οι «διεθνείς παρατηρητές»

Φαίνεται ότι οι ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνουν στις εκλογές και θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν το θέμα των διεθνών παρατηρητών, προκειμένου να ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα κόμματα και να αναδειχθούν ως βασικός αντίπαλος της κυβέρνησης.

Στη συνέχεια, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της κυβέρνησης και της ΝΔ με το προσεχές τριήμερο, όπου φαίνεται να βρήκαν ευκαιρία για αντεπίθεση.

Πρωτοφανής κίνηση για διεθνείς παρατηρητές

Η πρόταση του Κασσελάκη για εκλογές με διεθνείς παρατηρητές ξεπερνά κάθε προηγούμενο, ενώ η αντίστοιχη κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο διεθνές επίπεδο δεν φαίνεται να έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα