Ο Θεοδωρικάκος προειδοποιεί: Κάνει ο κόσμος τη μαλακία να μην πάει στις εκλογές…

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε τη Δευτέρα για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τις ευρωεκλογές. Τους τόνισε στους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν.

Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, μίλησε για την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ και την ανάγκη αυτοσυγκράτησης. Εξέφρασε ανησυχίες για την πιθανή επέκταση της σύγκρουσης και τους κινδύνους που φέρνει σε ενέργειες και στην κατάσταση στην περιοχή.

Ο Θεοδωρικάκος τόνισε τη σημασία της συμμετοχής στις εκλογές λέγοντας ότι βλέπει κόπωση στους πολίτες από τις εκλογές. Προειδοποίησε για τον κίνδυνο της αποχής και κάλεσε τον κόσμο να μην τον κάνει.

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, είπε ότι η ΝΔ παίζει σημαντικό ρόλο στην απόκτηση κονδυλίων από το Ταμείο Ανάκαμψης και κάλεσε τους πολίτες να την υποστηρίξουν.

Ο Θεοδωρικάκος επίσης ανέφερε την επιστολική ψήφο και τη σπουδαιότητά της, καθώς και τη συμμετοχή των ομογενών στην ψηφοφορία. Τόνισε την ανάγκη για προσωπική επικοινωνία με τους ψηφοφόρους για ενημέρωση και ενθάρρυνση της συμμετοχής.

Σχετικά με την δημογραφική κατάσταση, επεσήμανε την ανάγκη για στρατηγική προτεραιότητα και μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

δειτε ακομα

δειτε ακομα