Ο Πολάκης εμφάνιστηκε με καθυστέρηση στην Πολιτική Γραμματεία

Ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε με καθυστέρηση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε ήδη ξεκινήσει τη συνεδρίασή της. Αυτό έγινε μια ημέρα μετά από πληροφορίες για άγριο καβγά που έλαβε χώρα στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όταν ρωτήθηκε για την καθυστέρησή του, ο βουλευτής Χανίων απάντησε εκνευρισμένος ερωτώντας γιατί δεν τον ρωτούν για τον Άδωνι Γεωργιάδη που απολύει 6.000 εργαζόμενους. Αντέδρασε επίσης για τον καβγά στον οποίο αναφέρεται ότι συμμετείχε λέγοντας: “Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει ο οποιοσδήποτε συνάδελφός σας; Διεκδικεί μάλλον το όσκαρ ηλιθιότητας.”

Επίσης, αναφέρεται σε μια δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη προς τον Παύλο Πολάκη στην οποία αναφέρει: “αν δεν σου αρέσει, μπορείς να φύγεις”, σε έναν διάλογο που φαίνεται να αφορά την αντίδραση του Παύλου Πολάκη στο πρόγραμμα για τα F-35, το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει. Παράλληλα, υπήρξε μια διάψευση από το ΣΥΡΙΖΑ για τον καβγά μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα