ΝΔ: Κωδικός “εκλογική συσπείρωση” προς την ευρωκάλπη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες και σήμερα το πρωί είναι ήδη στη Μυτιλήνη, με πολλές δραστηριότητες προγραμματισμένες. Συναντήσεις με πολίτες, παρακολούθηση άφιξης Τούρκων πολιτών, επίσκεψη σε έργα υποδομής και, αύριο, καφέ με πολίτες στον Άγιο Δημήτριο. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων είναι η σταθερότητα της χώρας, σημαντικό μήνυμα για την προσεχή εκλογική αναμέτρηση.

Προβλέπεται πολύς στίβος δράσης για τη ΝΔ τις επόμενες ημέρες, με περιοδείες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να αναστραφούν οι διαρροές προς τα δεξιά. Σημαντικό να κινητοποιηθούν οι ψηφοφόροι και να μειωθεί η αποχή, ενώ η “χαλαρή ψήφος” είναι μία από τις προκλήσεις.

Επίσης, εκτιμάται ότι η συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εσωτερική πολιτική. Υπάρχουν ενδείξεις αλλαγής κλίματος υποστηρίζει ακόμη και το κυβερνητικό επιτελείο. Οι τάσεις συσπείρωσης της ΝΔ φαίνεται πως είναι ορατές, ενώ υπάρχει αύξηση στην υποστήριξη από διάφορες κατευθύνσεις.

Συνολικά, η προεκλογική περίοδος φαίνεται πως έχει ενδιαφέρον εξελίξεις και πρόκλησες για όλα τα κόμματα που αγωνίζονται για τις ψήφους των πολιτών.

δειτε ακομα

δειτε ακομα