Μητσοτάκης από Αγρίνιο: Να έρθουν οι αρχηγοί στο debate και να πέσουν οι μάσκες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν να τον υποδεχθούν στο Αγρίνιο και τόνισε ότι πετύχανε πολλά αυτή την τετραετία, κουράστηκαν και αγωνίστηκαν, κάνανε και λάθη. Τόνισε ότι η χώρα δεν πρέπει να ξανακυλήσει πίσω, μετά την προσπάθεια που κάνανε με πολύ κόπο να ξαναπατήσει η πατρίδα μας στα πόδια της, να αφήσουν πίσω μια δύσκολη δεκαετία και να μπορούν τα νέα παιδιά να ατενίζουν το μέλλον τους με περισσότερη αισιοδοξία.

Αναφέρθηκε στο debate και δήλωσε ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να συμμετάσχουν και να πέσουν οι μάσκες. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι πρέπει να μας εξηγήσουν τα υπόλοιπα κόμματα πώς αντιλαμβάνονται αυτή την “προοδευτική διακυβέρνηση” και να δούμε αν θα φέρουν μαζί τους τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τον Βαρουφάκη, και τη “Δήμητρα”.

Επιπρόσθετα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη δέσμευσή του για την επόμενη τετραετία, λέγοντας ότι είναι πιο έμπειροι, έτοιμοι και δοκιμασμένοι για να πάνε τη χώρα μπροστά με σταθερότητα, τόλμη και πιο γρήγορους ρυθμούς. Επιπρόσθετα, τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η πλατιά λαϊκή παράταξη, που φροντίζει όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και προσέχει τον κόσμο της εργασίας.

Τέλος, ανέφερε ότι μία πανίσχυρη Νέα Δημοκρατία στην κάλπη της 21ης Μαΐου θα απογραμμίσει όλες τις αρνητικές σκέψεις σχετικά με το πώς θα πρέπει να διακυβερνηθεί η χώρα, γιατί πάλι πειραματιστήκαμε με αποτυχημένες συνταγές.

δειτε ακομα

δειτε ακομα