Μαρινάκης: Σοβαρά ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις για Κασσελάκη και Τσίπρα

Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παύλος Μαρινάκης εξέδωσε ανακοίνωση όπου υπογραμμίζει την ύπαρξη σημαντικών ερωτημάτων που απαιτούν απαντήσεις τόσο από τον Στέφανο Κασσελάκη σχετικά με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, όσο και από τον Αλέξη Τσίπρα για τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Μαρινάκης αναφέρεται στο ρεπορτάζ της “Πρώτο Θέμα” που αναδεικνύει τις δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη στο εξωτερικό και στις εταιρείες του. Ταυτόχρονα, στην “Απογευματινή”, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κοντονής, αποκαλύπτει πληροφορίες για την υπόθεση Novartis και το “παρα- σύστημα” που οργάνωσε ο κ. Τσίπρα.

Από τα δημοσιεύματα προκύπτουν ερωτήματα που αφορούν τους κ. Κασσελάκη και Τσίπρα.

Πόσες εταιρείες διατηρεί στο εξωτερικό ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ;

Ποιες είναι ακριβώς οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη, παρά τις δηλώσεις του; Είναι σημαντικό οι πολίτες να γνωρίζουν την αλήθεια χωρίς ενδιάμεσους.

Σχετικά με τον κ. Τσίπρα, πρέπει να αποκαλυφθούν περαιτέρω οι παρελθοντικές του ενέργειες στην υπόθεση Novartis και τα πιθανά “παρα-συστήματα” που υπήρξαν.

Οι πολιτικοί δεν μπορούν πλέον να αποφεύγουν τις ερωτήσεις. Πρέπει να δώσουν σαφείς απαντήσεις αντί να επικεντρώνονται σε ανούσιες επιθέσεις κατά της χώρας και να προσποιούνται ότι υπερασπίζονται το κράτος δικαίου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα