Μαρινάκης: “Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη για τα Τέμπη” [vid]

Όλες οι συνομιλίες έχουν πάει στη Δικαιοσύνη. Τρεις και τέσσερις μήνες αναρτούνται όλα τα σάιτ με τα πλήρη αρχεία τους, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στο Mega, αναφερόμενος στην αναταραχή που προκάλεσε το άρθρο της Κυριακής στην εφημερίδα «Βήμα» για την εξέλιξη της συζήτησης των σιδηροδρομικών πριν από τη τραγωδία στα Τέμπη. «Κακώς διέρρευσαν όλες αυτές οι πληροφορίες, επηρεάζοντας και άλλες υποθέσεις», συνέχισε ο Παύλος Μαρινάκης, προσθέτοντας: «Δεν ήταν η μοναδική συζήτηση. Όλες οι υπόλοιπες συνομιλίες καταδεικνύουν ανθρώπινο λάθος. Αναρτήθηκαν το βράδυ εκείνες που δεν έβλεπε κανείς αμφισβητούμενες γραμμές. Ωστόσο, το μεσημέρι ο σταθμάρχης είχε ομολογήσει. »

Παύλος Μαρινάκης: «Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη για τα Τέμπη»

Την επόμενη μέρα, η Δικαιοσύνη έχει λάβει όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του υλικού που μεταδώσατε στο Mega, χωρίς παρερμηνείες. Δεν υφίσταται ζήτημα αλλοίωσης στα δικαστικά δεδομένα. Επιπλέον, τα sites αναρτούν τα πλήρη αρχεία όλων των συνομιλιών της 3ης και 4ης του μήνα, μεταξύ των οποίων και η ΕΡΤ, χωρίς καμία διαφορά από αυτά που εξετάζετε».

«Ουσιαστικά, το θέμα εδώ είναι το ανθρώπινο λάθος. Αμφισβητείται η ανθρώπινη πτυχή της υπόθεσης, πέραν των άλλων παραγόντων;», ρώτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Κανείς δεν έχει θέσει θέμα ότι η Δικαιοσύνη έχει παραποιήσει τα δεδομένα. Δεν είμαι ειδικός. Το σύνολο των συνομιλιών έχει δοθεί στη Δικαιοσύνη ανέπαφο. Αυτό αποτελεί αντικείμενο δικογραφίας. Πρέπει να επιτρέψουμε στη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της με ηρεμία. Είναι πολύ δύσκολο, όλοι επιθυμούμε δικαιοσύνη. Δεν είναι εύκολο να σε κατηγορούν όλο το Σαββατοκύριακο», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όσον αφορά στη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε: «Ο πρωθυπουργός έχει εκφράσει επανειλημμένως τη θέση του για τα Τέμπη. Για το ΠΑΣΟΚ, η Ιστορία αναφέρει πως αποφασίστηκε πρόταση μομφής Κυριακή απόγευμα εξαιτίας ενός άρθρου».

δειτε ακομα

δειτε ακομα