Δημήτρης Μάντζος: Δεν υπάρχει περίπτωση συγκυβέρνησης με τη ΝΔ

Ο εκπρόσωπος τύπου και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έχει πολλά νέα πρόσωπα μετά τις εκλογές. Ολοκληρώνοντας, τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση συγκυβέρνησης με τη ΝΔ και ότι ο στόχος είναι να εκφραστεί πλειοψηφικά ο προοδευτικός κόσμος.

Σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει ενδεχόμενο συγκυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ στο μέλλον. “Ο αγώνας μου δεν έχει ταβάνι, αλλά δεν είμαι αιθεροβάμων”, δήλωσε ο Ανδρουλάκης στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1. Πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ έναν ισχυρό ρόλο στην αντιπολίτευση και να γίνει ο αξιόπιστος αντιπολιτευτικός πόλος.

Επιπλέον, ο Ανδρουλάκης είπε ότι είναι πιθανό το σενάριο ακυβερνησίας μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ, και επικράτησε ότι η ΝΔ έχει κάνει δημοσιονομικά “εγκλήματα” και ότι αυτό που έχει υποσχεθεί δεν θα μπορέσει να το υλοποιήσει.

Τέλος, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ανδρουλάκης διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τη ΝΔ και πρότεινε τη διεξαγωγή ντιμπέιτ για τα μείζονα ζητήματα της οικονομίας και της εξωτερικής πολιτικής και των φορολογικών ανισοτήτων.

δειτε ακομα