Κορυφαίες Πολιτικές Κομμάτων καταδικάζουν την Επίθεση στο Σπίτι του Υπουργού Παιδείας

Οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων έκαναν έντονη καταδίκη για την επίθεση της ομάδας «Ρουβίκωνας» στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας, Κ. Πιερρακάκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θ. Ξανθόπουλος, υποστήριξε ότι “η οικογένεια δεν πρέπει να εμπλέκεται στις πολιτικές αντιπαραθέσεις”.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δ. Μάντζος, προειδοποίησε ότι “η βία δεν πρέπει να γίνει μέσο πολιτικών αντιπαραθέσεων, ιδίως με τη συμμετοχή της οικογένειας”.

“Αυτές οι ενέργειες δεν αντικατοπτρίζουν τον οργανωμένο λαϊκό και εργατικό αγώνα. Αντίθετα, πιστεύουμε ότι εκμεταλλεύονται για τη συκοφάντηση του,” σχολίασε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κ. Χήτας, δήλωσε: “Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχεται”.

Ο βουλευτής της ΚΟ Σπαρτιάτες, Αθ. Χαλκιάς, επεσήμανε ότι “δεν πρέπει να γίνεται αποδεκτή ή τολμηρή οποιαδήποτε επίθεση που αντιτίθεται σε οικογένειες σε αυτό το Σώμα”.

Ο βουλευτής της ΚΟ Νίκη, Σπ. Τσιρώνης, τόνισε: “Καταδικάζω ανεπιφύλακτα κάθε μορφή βίας, ιδιαίτερα όταν αφορά το οικογενειακό περιβάλλον”.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Παναγιωτόπουλος, ζήτησε “ομόνοια και καταδίκη για το συμβάν”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα