Η ΝΔ και η ανασύσταση του “αντι-ΣΥΡΙΖΑ” μετώπου

Ο Πρωθυπουργός ανέφερε στην εκλογική του εκστρατεία τον κίνδυνο της επανάκαμψης της αντισυστημικότητας που επικράτησε κατά την περίοδο της κρίσης, επηρεάζοντας τη χώρα και την οικονομία. Απευθύνθηκε και σε συντηρητικούς ψηφοφόρους και σε αυτούς του κέντρου που αντιτίθενται στα άκρα.

Αναφερόμενος στους υποστηρικτές του “Μένουμε Ευρώπη” ως πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε τη σημασία της ενότητας για την επιτυχία στις εκλογές.

Στις παρεμβάσεις του στο 15ο Συνέδριο, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι πίσω από το ψηφοδέλτιο τους κρύβονται οι δεσμεύσεις τους και ζήτησε υποστήριξη για να συνεχίσει το έργο της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να διαχωρίσει τη ΝΔ από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να ενθαρρύνει την παραδοσιακή βάση της ΝΔ και να προσελκύσει το κέντρο με το μήνυμα της σταθερότητας και της προόδου.

Παρότι δεν θέτει συγκεκριμένους εκλογικούς στόχους, είναι σίγουρο ότι τα αποτελέσματα στις επερχόμενες εκλογές θα είναι κρίσιμα για το μέλλον της κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης ελπίζει σε υποστήριξη για να συνεχίσει το έργο του χωρίς εμπόδια.

δειτε ακομα

δειτε ακομα