Γεωργούλης καταγγελίες: Τρία ακόμη άτομα βάζουν στο στόχαστρο τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στο επίκεντρο σκανδάλου καθώς έπειτα από τις καταγγελίες της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και σωματική κακοποίηση, υπάρχουν πληροφορίες για άλλες καταγγελίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρία ακόμη άτομα φέρονται να έχουν υποστεί κακοποίηση από τον ευρωβουλευτή. Δύο από τις περιπτώσεις αφορούν εργασιακό εκφοβισμό και η τρίτη σεξουαλική κακοποίηση. Παρόλο που δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία που να έχει προχωρήσει σε νομικά βήματα, τα άτομα αυτά ενδέχεται να κινητοποιηθούν τώρα μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας Χρονοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα καταγγελία αφορά σεξουαλική παρενόχληση από τον Γεωργούλη σε άλλη γυναίκα η οποία δεν είχε κάνει αναφορά στο παρελθόν. Εντούτοις, μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας Χρονοπούλου, σκέφτεται να καταθέσει επίσημα την καταγγελία της.

Επίσης, όπως μεταδίδει το Mega, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Γεωργούλης έχει ζητήσει συνεργασία με τις βελγικές αρχές. Εντολή για την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή αναμένεται στις 30 Μαΐου.

δειτε ακομα