Μarket Pass: Νέα πληρωμή και τελευταία ευκαιρία για κατάθεση σε λογαριασμό

Η επερχόμενη πληρωμή του Market Pass αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για όσους είχαν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό τους. Η πληρωμή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου. Όσοι χρησιμοποιούν την άυλη κάρτα θα μπορέσουν να επωφεληθούν από τουλάχιστον ακόμη δύο πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι έχουν επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα δουν το ποσό τους να μειώνεται κατά 20%. Στη συνέχεια, οι πληρωμές για αυτούς θα πραγματοποιούνται στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο, στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο και στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Τα καταστήματα που συμπεριλαμβάνονται στο Market Pass

  • Παντοπωλεία
  • Σούπερ μάρκετ (όλα τα προϊόντα, όχι μόνο τρόφιμα)
  • Κρεοπωλεία
  • Καταστήματα ζαχαροπλαστικής
  • Καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων
  • Αρτοποιεία
  • Διάφορα καταστήματα τροφίμων

Η χρήση της άυλης κάρτας σε λαϊκές αγορές

Όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιούν την άυλη πιστωτική κάρτα στις λαϊκές αγορές θα πρέπει να ενημερωθούν από τις τράπεζες που συνεργάζονται για την παροχή τερματικών POS. Αυτό θα τους επιτρέψει να ενεργοποιήσουν την πληρωμή με το κωδικό εμπόρου 5499.

Σημειώνεται πως δεν είναι δυνατή η μεταφορά του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα σε τρίτους ή η ανάληψη αυτού του ποσού. Η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας επιτυγχάνεται μέσω ειδικής συσκευής, που υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (Web/Virtual POS).

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα παραμείνει ενεργοποιημένη έως την 31η/08/2023 και, στη συνέχεια, θα απενεργοποιείται από το πιστωτικό ίδρυμα ή το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που την εκδίδει, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να χαθεί οποιοδήποτε υπόλοιπο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

δειτε ακομα