Ληστεία στο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου: Κλοπή 35.000 ευρώ και ρολογιών αξίας 15.000 ευρώ

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έπεσε θύμα ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Παλλήνη. Οι κλέφτες αφαίρεσαν 35.000 ευρώ και ένα ρολόι Rolex αξίας 15.000 ευρώ από την τριώροφη μονοκατοικία του.

Ευτυχώς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η οικογένειά του δεν ήταν μέσα στο σπίτι την ώρα της ληστείας, όπως αναφέρει και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απολαμβάνει τη νέα του ρόλο ως πατέρας, καθώς πριν λίγους μήνες για πρώτη φορά έγινε πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού. Η ευτυχία της οικογένειάς του αποτυπώνεται σε τρυφερές στιγμές που μοιράζεται στα social media.

Ο σεφ δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες με το παιδί του, δείχνοντας τον έρωτα του για τον μικρό του γιο. Μία από αυτές τις τρυφερές στιγμές τις μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram, δείχνοντας τον στη θάλασσα να αγκαλιάζει το παιδί του.

Με την πρόσφατη ευτυχισμένη στιγμή αυτή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθεί να μην αφήσει τη ληστεία να σκεπάσει τη χαρά της οικογένειάς του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα