Θρίλερ με την υγεία του Ερντογάν – Ολιγόωρη αναβολή στα εγκαίνια του Ακούγιου

Νέα ερωτηματικά για την πραγματική κατάσταση της υγείας του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δημιούργησε η ολιγορωρη αναβολή των εγκαινίων του πυρηνικού σταθμού Ακούγιου που ήταν προγραμματισμένη για τις 13:30.

Όπως έγινε γνωστό προ ολίγου, η εκδήλωση αναβλήθηκε για τις 4 το απόγευμα.

Ο Τούρκος πρόεδρος θα έδινε το παρών μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και να ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις του διά ζώσης.

«Ιογενής γαστρεντερίτιδα»

Μερικές ώρες πριν πάντως ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαρετίν Αλτούμ σε μια προσπάθεια να διαλύσει τις φήμες που κυκλοφορούν τα σενάρια για την υγεία του πρόεδρου, ενημέρωσε πως ο Τούρκος πρόεδρος αντιμετωπίζει μια ιογενή γαστρεντερίτιδα.

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τέτοιους αβάσιμους ισχυρισμούς σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του προέδρου @RTErdogan», έγραψε στο Twitter.

Η συζήτηση για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης: ο Ερντογάν επρόκειτο να δώσει μακρά συνέντευξη σε δύο τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, λιγότερο από 20 ημέρες πριν από τις εκλογές και αφού έκανε τρεις δημόσιες εμφανίσεις σε ισάριθμες πόλεις μέσα στην ίδια ημέρα.

 

δειτε ακομα