Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα το Πάσχα – Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο [vid]

Η αντίστροφη μέτρηση για το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα έχει ξεκινήσει. Να θυμηθείτε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Το εορταστικό ωράριο

Το ωράριο που προτείνει ο σύλλογος είναι από τις 9 πρωί έως τις 9 βράδυ από την Πέμπτη 25 Απριλίου. Την Κυριακή 28 Απριλίου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 πρωί έως τις 4 απόγευμα.

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα, από Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη, το ωράριο προτείνεται να είναι από τις 9 πρωί έως τις 9 βράδυ. Τη Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 μεσημέρι έως τις 7 απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 πρωί έως τις 3 μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Η Τρίτη θα είναι κλειστή λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας για το Πάσχα και εύχεται: “Να ξαναγυρίσουν τα χαμόγελα σε καταναλωτές και εμπόρους στις αγορές όλης της χώρας”.

Με αφορμή την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα, ο Πρόεδρος του ΕΣΑ κ. Σταύρος Καφούνης δήλωσε: “Ελπίζω η εορταστική περίοδος να σημάνει την απαρχή της αύξησης της αγοραστικής κίνησης και να δούμε χαμόγελα σε όλους. Καλή Ανάσταση και ευτυχισμένο Πάσχα σε όλο τον κόσμο”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα