Οι ιδιοκτήτες ταξί τραβούν το χειρόφρενο – Κινητοποιήσεις για το φορολογικό

Και σήμερα, η Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη βρίσκονται χωρίς ταξί, καθώς οι οδηγοί ταξί και αγοραίων συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 5 το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, ζητώντας σταθεροποίηση του φορολογικού ορίου και κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Οι ιδιοκτήτες ταξί και αγοραίων πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες απεργίες, με τους οδηγούς να τραβούν χειρόφρενο για τέσσερις μέρες σε Θεσσαλονίκη και αύριο και μεθαύριο στην Αθήνα. Αυτές οι κινητοποιήσεις είναι προγραμματισμένες από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων, η οποία αποφάσισε 48ωρες απεργίες από τη Δευτέρα 4/12/23 έως την Παρασκευή 8/12/23.

Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων επισημαίνει την οικονομική εξόντωση και εξαθλίωση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής συμμετέχει στις κινητοποιήσεις εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για τη φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης.

δειτε ακομα

δειτε ακομα