Νέα Σμύρνη: Ένα εστιατόριο καταστράφηκε πλήρως από φωτιά – Υπονοούνται καταγγελίες εμπρησμού (Βίντεο ντοκουμέντο)

Στις 4:30 τα ξημερώματα, ένα εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη πήρε φωτιά, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Οι πυροσβέστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο με 4 οχήματα και ένα γερανοφόρο για να ελέγξουν τη φωτιά και να αποτρέψουν την εξάπλωσή της στα διαμερίσματα πάνω από το εστιατόριο. Το πρώτο φως του ήλιου έδειξε την ολοκληρωτική καταστροφή του καταστήματος, με δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας από αυτούς έχει εγκαύματα.

Αν και οι αιτίες της φωτιάς δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, ένας υπάλληλος του εστιατορίου κατήγγειλε ότι κάποιος έσπασε το τζάμι και έριξε κάτι μέσα στο μαγαζί, προκαλώντας τη φωτιά. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν εκρήξεις μετά το περιστατικό.

Η περιοχή έχει γεμίσει με καπνούς και η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσής της με την Ομήρου, έχει διακοπεί στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι πυροσβέστες συνεχίζουν να ελέγχουν την περιοχή για εγκλωβισμένους μέσα στα διαμερίσματα.

δειτε ακομα