Πυροβολισμοί στη Λαγονήσι: Οι δύο 16χρονοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Η αστυνομία εξετάζει το περιστατικό πυροβολισμού που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο Λαγονήσι, όπου ένας άγνωστος άνδρας πυροβόλησε έναν 16χρονο στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δύο ανήλικοι πέρασαν μπροστά από ένα αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν για λίγα μέτρα, όταν ο άγνωστος κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε τον έναν ανήλικο στο μηρό. Ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και χάθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι λόγοι που οδήγησαν στο περιστατικό. Οι γονείς των ανήλικων παιδιών έχουν επιβεβαιώσει ότι δεν υπήρχαν προστριβές ή απειλές στο παρελθόν και οι ανήλικοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά την επίθεση. Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.Ένας άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ προς την πλευρά δύο 16χρονων από απόσταση πέντε μέτρων στην Ελλάδα. Σύμφωνα με έναν φίλο του πατέρα ενός εκ των θυμάτων, τα παιδιά γυρνούσαν από βόλτα και επέστρεφαν σπίτι τους όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο με μαύρα, φιμέ τζάμια, σταμάτησε και ένας άνδρας βγήκε από αυτό. Ο άνδρας ήταν αλλοδαπός και δεν μιλούσε ελληνικά. Στα 5 μέτρα σημάδεψε στο πόδι και χτύπησε το ένα παιδί. Τα παιδιά έτρεξαν και βούτηξαν σε ένα χωράφι για να γλιτώσουν και το αυτοκίνητο έφυγε.

Ο φίλος του πατέρα ενός εκ των θυμάτων δήλωσε ότι οι 16χρονοι δεν έχουν δώσει ποτέ αφορμές ώστε να γίνουν στόχος και ότι είναι οικογένεια-στολίδι και αθλητές. Ο ένας είναι σε σοκ και έχει πάει στο νοσοκομείο για να δει το φίλο του, ενώ ο άλλος γλίτωσε τα χειρότερα και έχει ένα επιπόλαιο τραύμα στο πόδι.

δειτε ακομα