Στη φυλακή επτά από τους συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Επτά από τους οκτώ συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό οδηγήθηκαν στη φυλακή. Προφυλακιστέοι κρίθηκαν επτά από αυτούς, ενώ περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον 20χρονο που φέρεται να βίαζε με τον πατέρα του, το ίδιο κορίτσι.

Μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι επτά από τους οκτώ κατηγορούμενους κρίθηκαν προφυλακιστέοι, καθώς οι εξηγήσεις που παρουσίασαν δεν κρίθηκαν πειστικές. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, επέκτειναν την αρνητική τους στάση επί των κατηγοριών για τα αδικήματα της γενετήσιας κακοποίησης με ανήλικη, της πορνογραφίας, και της πληρωμής ανταμοιβής.

Ο ένας από τους συλληφθέντες, ένας 20χρονος, ελευθερώθηκε με περιορισμούς εμφάνισης, καθώς επικαλέστηκε σοβαρό υγειονομικό πρόβλημα.

Η σύλληψη κατέληξε στη φυλακή για 7 άνδρες, 6 αλλοδαπούς και έναν Έλληνα, μεταξύ των οποίων ένας 47χρονος Αλβανός, που κατείχε και πορνογραφικό υλικό, και πέντε υπήκοοι Πακιστάν και Μπαγκλαντές, ηλικίας 28 έως 52 ετών.

Τι συνέβη

Η μικρή, που είναι μαθήτρια του Δημοτικού, είναι κόρη ένος νεαρού μεθυσμένου πρώην στρατιωτικού, ο οποίος τη γέννησε σε ηλικία 20 ετών και την παρέδωσε σε γνωστούς του, λέγοντας ότι απέκτησε ένα θηλυκό παιδί από μια σχέση εξωσυζυγικής περιπτύξεως.

Η μικρούλα το βράδυ του Σαββάτου βγήκε από το σπίτι που ζει με την επώνυμη οικογένειά της μαζί με μια παλιά φίλη του πατέρα της, που την έπαιρνε με αμάξι. Αφού πήγε και σε φαγητό σε εστιατόριο, η μικρή περιπλανήθηκε για ώρες με την παλιά φίλη του πατέρα της και μια γνωστή του, μεταξύ μαγαζιών και κέντρων κομμωτικής σε διάφορα σημεία της πόλης, με τον πατέρα της να αναλαμβάνει υπεύθυνα την αναζήτησή της.

Η μικρούλα βρέθηκε τέλος εγκαταλελειμμένη και μετά από ιατρική εξέταση ανακαλύφθηκε πως είχε βιαστεί. Οι αρχές συνέλαβαν τους ύποπτους στο Κολωνό.

δειτε ακομα