Τζόκερ: Ένα τυχερό δελτίο κερδίζει 3,4 εκατομμύρια ευρώ

Ένας τυχερός παίκτης κέρδισε το υψηλότερο ποσό της κλήρωσης Τζόκερ στην Ελλάδα την προηγούμενη βδομάδα. Με 3,4 εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του, ο νικητής μπορεί να χαίρεται όλα τα καλά που του φέρνει η τύχη.

Ο παίκτης μαντεύοντας σωστά 5+1 αριθμούς κατάφερε να κερδίσει το αστρονομικό ποσό. Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στη Λάρισα, συγκεκριμένα στο Συκούριο Λάρισας, και το κόστος του ήταν μόνο 0,50 ευρώ.

Επιπλέον, στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) υπήρξε μία επιτυχία στην Λευκωσία, κερδίζοντας το ποσό των 89.290,89 ευρώ. Στην τρίτη κατηγορία υπήρξαν 27 νικητές, ο καθένας από τους οποίους θα λάβει 2.500 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης Τζόκερ ήταν οι εξής: 6, 20, 35, 39, 40 και Τζόκερ 6.

Πώς να παίξετε Τζόκερ

Υπάρχουν δύο τρόποι για να παίξετε Τζόκερ. Μπορείτε να αποτυπώσετε τις επιλογές σας σε χαρτί και να επισκεφτείτε ένα πρακτορείο αλλά και να παίξετε online μέσω Διαδικτύου. Οι παίκτες πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών για να παίξουν μέσω πρακτορείου και πάνω από 21 ετών για να παίξουν μέσω Διαδικτύου.

Η κλήρωση Τζόκερ γίνεται κάθε Πέμπτη. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης έως και 30 λεπτά πριν την έναρξη της επόμενης κλήρωσης.

Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και το αδιάβλητο των κληρώσεων, ακολουθούνται διάφορες διαδικασίες. Η ακύρωση συμμετοχών δεν επιτρέπεται. Η Επιτροπή Ελέγχου πρέπει να πιστοποιήσει ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προτού δοθεί το τελικό ΟΚ για την έναρξη της κλήρωσης.

δειτε ακομα