Κλήρωση Τζόκερ 27/4/23 – Υπερτυχερός κέρδισε 600.000 ευρώ

Στην κλήρωση (2589) του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/4/2023, ένας τυχερός κέρδισε το ποσό των 600.000 ευρώ. Οι αριθμοί που συνέπεσαν με τα αριθμητικά ψηφία του δελτίου, ήταν οι εξής: 23, 32, 8, 9, 29 και αριθμός Τζόκερ 9.

Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε το πώς θα διανεμηθούν τα χρηματικά έπαθλα εντός των συνδυασμών που κέρδισαν:

Τζοκερ, κληρωση τζοκερ, αποτελεσματα τζοκερ, τυχεροι αριθμοι, αριθμοι τζοκερ, 27 4 2023

Πώς να συμμετέχετε στο Τζόκερ

Υπάρχουν δύο τρόποι συμμετοχής στο ΤΖΟΚΕΡ:

  • μέσω Πρακτορείων, σε άτομα που είναι άνω των 18 ετών και
  • μέσω Διαδικτυακών Σημείων, σε άτομα που είναι άνω των 21 ετών.

Επίσης, διευκρινίζεται ότι:

  • α) Συμμετοχές γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη της επόμενης κλήρωσης.
  • β) Ακυρώσεις συμμετοχών δεν επιτρέπονται. Η ακύρωση εκτυπωμένου Αποδεικτικού Συμμετοχής επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση Συμμετοχής στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω των Πρακτορείων και εφόσον οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του Αποδεικτικού Συμμετοχής. Αν δηλαδή το Αποδεικτικό Συμμετοχής έχει, λόγω τεχνικού προβλήματος, διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επιλεγμένοι αριθμοί, αριθμός συνεχόμενων κληρώσεων) από αυτές που είχε επιλέξει ο παίκτης στο δελτίο που συμπλήρωσε για επικύρωση.
  • γ) Η Επιτροπή Ελέγχου πρέπει να ελέγξει τα στοιχεία και να πιστοποιήσει ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, πριν δοθεί το τελικό ΟΚ για τη

δειτε ακομα

δειτε ακομα