Κλειστό κέντρο αυτή τη στιγμή: Συγκεντρώσεις για την Ημέρα της Γυναίκας και τα Τέμπη.

Το κέντρο της Αθήνας έχει κλείσει για λίγες ώρες, καθώς η Αστυνομία έχει επιβάλει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Αυτές οι ενέργειες έχουν ληφθεί λόγω νέων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που έχουν διοργανωθεί στο Σύνταγμα από διάφορες συλλογικότητες, συμπεριλαμβανομένων των διαμαρτυριών για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και την Ημέρα της Γυναίκας. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στη Βασιλίσσης Αμαλίας, στη Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Σταδίου.

Οι δρόμοι με τις μεγαλύτερες δυσκολίες στην Αττική -Στο «κόκκινο» το κέντρο της Αθήνας

Η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας είναι στο «κόκκινο», με πολλές δυσκολίες να παρατηρούνται και σε άλλα σημεία της Αττικής. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι μεγαλύτερες δυσκολίες εντοπίζονται στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, από την Αττική Οδό μέχρι την Αχαρνών, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, από Αλίμου έως Καραϊσκάκη, καθώς και στην Περιφερειακή Καρέα προς Ηλιούπολη.

Στο κέντρο, υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και στην κάθοδο υπάρχουν θέματα καθώς έχει γίνει εκτροπή στη Σέκερη. Επιπλέον, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στη Βασιλίσσης Αμαλίας και στη Σταδίου από το ύψος της Αιόλου.


δειτε ακομα