Δύο νέα παράβολα από το ΑΣΕΠ για την αίτηση συμμετοχής στο Δημόσιο

Σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου, ανέβηκαν στα sites του υπουργείου Εσωτερικών και του ΑΣΕΠ δύο νέα παράβολα για να συμμετέχεις στη διαδικασία επιλογής οργάνων διοίκησης στο Δημόσιο της Ομάδας Β.

Τα νέα παράβολα αφορούν την αίτηση συμμετοχής και την υποβολή ένστασης για τη διαδικασία επιλογής των οργάνων διοίκησης της Ομάδας Β.

Ομάδα Α: Νομικά πρόσωπα με αρμοδιότητες σε όλη την επικράτεια, εκτός από την Ομάδα Β και τις Διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών.

Ομάδα Β: Νομικά πρόσωπα με ειδικό χαρακτήρα ή περιορισμένη περιοχή, εκτός από την Ομάδα Γ.

Ομάδα Γ: Νοσοκομεία.

Πού θα βρείτε τα παράβολα

Για να λάβεις το παράβολο που χρειάζεσαι για την αίτηση ή την ένσταση, μπες στο e-paravolo. Επέλεξε τον Φορέα Δημοσίου και την Κατηγορία Παραβόλου σύμφωνα με τη διαδικασία που θέλεις. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και την απαιτούμενη πληροφορία του υπουργείου.

Εάν ζητήσεις επιστροφή του αντιτίμου του παραβόλου, π.χ. αν υποβάλλεις ένσταση και γίνει δεκτή, υπάλληλοι του υπουργείου θα εξουσιοδοτηθούν να εξηγήσουν την επιστροφή.

Για οδηγίες σχετικά με τις ενέργειες της διοίκησης, ακολούθησε τις γενικές οδηγίες του υπουργείου. Κοινοποίησε τις πληροφορίες στους συνεργάτες σου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα