Βασίλης Κικίλιας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον γιο του

Την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 γιορτάζει σήμερα η χώρα μας, με τη μαθητική παρέλαση στην Αθήνα και τη στρατιωτική στη Θεσσαλονίκη να ολοκληρώνουν τους εορτασμούς.

Ο Βασίλης Κικίλιας περνάει αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την οικογένειά του και το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, μαζί την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο.

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε έξω από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη και φωτογραφίστηκε με τον 3χρονο γιο του, τονίζοντας πως θα ήθελε μια μέρα να τον καμαρώσει ως εύζωνα.

«Αποστολή της Προεδρικής φρουράς η φύλαξη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Το κόκκινο στην ενδυμασία των Ευζώνων μας συμβολίζει το αίμα των προγόνων μας που χάθηκε, το μαύρο το πένθος για όσους χάθηκαν, το λευκό την απλότητα του αγώνα, το χρυσό την ένδοξη ιστορία της φρουράς, το γαλάζιο το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας. Μακάρι αγόρι μου να με αξιώσει ο Θεός να σε δω μια μέρα με τη στολή αυτή! Χρόνια πολλά σε όλους! Ψηλά οι σημαίες για τους ήρωες μας του 1940» έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Πηγή: instagram.com

δειτε ακομα

δειτε ακομα