Πάνος Μουζουράκης: “Ο πατέρας Αντώνιος ήταν ο πνευματικός μου, όταν άρχισαν να ακούγονται όλα αυτά τα πράγματα…”

Σε μια συνέντευξη της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή “FAY’S TIME”, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για την “Κιβωτό του Κόσμου” και τη σχέση του με τον πατέρα Αντώνιο.

Πάνος Μουζουράκης – Η σχέση με τον πατέρα Αντώνιο

«Ο πατέρας Αντώνιος ήταν ο πνευματικός μου. Ακόμα τον θεωρώ έτσι, απλά δε βρισκόμαστε με όλα αυτά που έχουν γίνει. Έχω εξομολογηθεί, έχω κοινωνήσει και μου έχει δώσει συμβουλές… Όταν ξεκίνησε να γίνεται χαμός με την Κιβωτό, ήταν σοκαριστικό για μένα, διότι ήταν αντίθετη με την εικόνα που είχα στο μυαλό μου. Βλέποντας ότι ενοχλούν την οικογένειά μου από την Κιβωτό, νιώθω ότι προσβάλλονται οι αγαπημένοι μου. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Εφόσον είμαι πιστεύω λίγο στη θεωρία της συνωμοσίας, πιστεύω ότι έγινε προδοσία από μόνη της. Πώς αιφνιδίασε το γεγονός ότι βγήκε στη φόρα η υπόθεση της Κιβωτού; Κάπου είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι τα χρήματα που πήγαιναν στην Κιβωτό χρησιμοποιούνταν για να πληρώνονται τραγουδιστές για γάμους. Τραγούδησα στον γάμο του Αναστάση εντελώς αφιλοκερδώς. Υπάρχουν περίπου 10 δομές σε όλη την Ελλάδα, δε γνωρίζω πόσο κοστίζουν για να συνεχίσουν να λειτουργούν. Δε γνωρίζω τι πήγε στραβά, αναφέρω απλά την εμπειρία μου… Από όσο γνωρίζω, τα χρήματα βρέθηκαν μόνο σε λογαριασμούς της Κιβωτού, κανένα δεν έφυγε από εκεί. Όλα αυτά με απογοητεύουν, εάν αποδειχθεί ότι δεν είναι έτσι όπως τα θυμάμαι.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε αναμονή και περιμένω να κλείνω αυτό το κεφάλαιο και να πω “ευχαριστώ Θεέ μου, επιτέλους λύθηκε” και να αρχίσει να ξαναχτίζεται η Κιβωτός. Αν αποδειχτεί ότι έχω εξαπατηθεί και ότι αυτή η μικρή ελπίδα που είχα για αυτόν τον άνθρωπο έχει καταρρεύσει, τότε θα απογοητευτώ!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πάνος Μουζουράκης.

 

Photo Credits: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα