Ο Σταμάτης Γαρδέλης αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ότι το σπίτι του απειλείται με κατεδάφιση

Στην εκπομπή “Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα”, ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην Ελένη Μουστάκη και αποκάλυψε ότι το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό κινδυνεύει να κατεδαφιστεί λόγω αυθαίρετης δόμησης.

Ο Γαρδέλης ανέφερε: “Έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και η πολεοδομία μου επιβάλλει πρόστιμο επειδή θεωρείται δάσος. Παρακαλώ να γκρεμιστούν τα πάντα τώρα και να μου επιστραφούν τα χρήματα που έχω δώσει. Βρίσκομαι σε αδιέξοδο”.

Τα λόγια του Γαρδέλη για την συνέντευξη με τη Φαίη Σκορδά

Αναφερόμενος στην on air αντιπαράθεσή του με την Φαίη Σκορδά σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε: “Έχουν γίνει σχόλια από το κόμμα. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι γενικά δεν μου αρέσει να δημοσιοποιείται η σεξουαλική ζωή του καθενός, είτε είναι gay είτε straight. Έγραψαν πολύ άσχημα σχόλια για τη Φαίη Σκορδά. Αυτό ήταν άστοχο, γιατί αυτή κάνει τη δουλειά της. Βλέποντας τα μάτια της, καταλάβαινα ότι άκουγε παρατηρήσεις από πάνω. Τι ηλιθιότητα που της είπα ‘βγάλε το ακουστικό’. Γενικά, είπα ό,τι είπα”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα