Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα λόγια του για την απάντηση του Ηλία Γκότση στο Instagram

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στο πρόγραμμα “Πρωινό μας” και απάντησε στα λόγια του Ηλία Γκότση για αυτόν, μετά τον αποκλεισμό του από το “Survivor All Star”.

Τι είπε ο Ηλίας Γκότσης

«Δεν γίνεται να “δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει”… Ο κόσμος βλέπει την προσβλητική χιούμορ του Βασάλου, είναι για γέλια το Δελφινάριο. Τον έκανα block, ήταν ο πρώτος που έκανα block όταν βγήκα. Με ενόχλησε όλη η στάση του. Μπροστά μου δεν μου έλεγε τίποτα και με ευχαρίστα για τις πράξεις μου… ήθελε να είναι στο επίκεντρο» είπε ο Ηλίας Γκότσης.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Αντικρίζοντας τα λόγια αυτά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε, λέγοντας: «Για ποιον λόγο θα τον στηρίξω; Αν μου είχε ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Ατζούν θα είχαν λυθεί όλα. Ο Ηλίας είναι υπερβολικός. Δεν ζήτησα ποτέ από τα κλεμμένα, γιατί αποχωρίστηκα από την παρέα μαζί του από τον πρώτο μήνα. Ο Γκότσης είχε παρέα με τον Πιλίδη και τον Μπόγδανο. Ήμουν σε ξεχωριστό γκρουπ με τον Τάκη, είδαμε ύποπτη συμπεριφορά και ήμασταν οι πρώτοι που μίλησαν. Για ποιον λόγο ενοχλήθηκε ή ήθελε σύμμαχος, δεν γνωρίζω. Θα έπρεπε να τσακώνεται με τον Μπόγδανο που ήταν φίλοι, με τον Πιλίδη και την Εύη. Φαίνεται ότι πικράθηκε επειδή ήθελε να γίνει αστείος και δεν τα κατάφερε; Αν το χιούμορ μου είναι για το “Δελφινάριο”, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Το χιούμορ αποτελεί δείκτη ευφυΐας. Ο Ηλίας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, είναι σεβαστό».

Πηγή φωτογραφίας: ndp

δειτε ακομα