Σοκάρισε με τα λόγια του στην εκπομπή “Πρωινό” του τηλεοπτικού καναλιού ΑΝΤ1, ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε ένα τροχαίο στο οποίο εμπλέχθηκε ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο πατέρας του 19χρονου δήλωσε στο ΑΝΤ1: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο άδικο από το να φεύγει ένας αξιόλογος άνθρωπος, που πηγαίνει καθημερινά στη δουλειά του και να τον πάρει έτσι ο θάνατος. Δεν προλαβαίνει… Έβαλε μαύρη πινελιά, χάπια, διάφορα… Απλώς κάνανε τη δουλειά τους όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά στον δικό τους δρόμο/ Και όσοι μιλούν για τα παιδιά, λένε μόνο τα καλύτερα πράγματα. Ακούσαμε ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι διάολο είναι αυτός. Τέλος πάντων, συγγνώμη για την έκφραση. Όχι φταίει… Πραγματικά φταίει! Γρήγορα, με υψηλή ταχύτητα. Χωρίς φρένα, σώδιε και πήρε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μόνο μία. Και τους υπόλοιπους πίσω, τα τραύματα που μας άφησε. Σε ηλικία 19 ετών, θα έπρεπε να γινόταν 20», ενώ πρόσθεσε:

«Πώς δεν είχε όνειρα… Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως μας έχουν μάθει, η οικογένεια επιθυμεί ο νεαρός να ήταν αξιοπρεπής και ζωντανός, να είχε παρέες και φίλους, να ήταν σεβαστικός. Και με το όριο της ζωής και της πράξης και της κοινωνίας», καθιστώντας σαφές ότι η οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. «Ούτε το χρειαζόμαστε, ούτε επιθυμούμε να έρθουν σε επαφή μαζί μας. Επιθυμούμε να δεχτούν την τιμωρία που τους αξίζει».

δειτε ακομα

δειτε ακομα