Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πώς της έγινε η πρόταση το 2014 από τη Ζήνα Κουτσελίνη, να παρουσιάσει το Happy Day, μέσα από την εκπομπή της. Αυτή η ανακοίνωση έγινε αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης της πρώτης.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την πρόταση για το Happy Day

“Αυτά τα τηλέφωνα στα ξαφνικά, που δεν τα περιμένεις και δεν καταλαβαίνεις πώς έχουν σκεφτεί και τι θέλουν από σένα… Όταν με πήρε τηλέφωνο, καλή ώρα, έναν Φεβρουάριο – Ιανουάριο του 2014, ενώ είχα τη Νάγια μωρό και τη Μαίρη στην κοιλιά, μου είπε πως σκεφτόταν να ξεκινήσουν μια εκπομπή στον Alpha και ήθελαν εμένα να την παρουσιάσω…

Της απάντησα ‘συγνώμη, δεν περιμένεις να γεννήσω και να συζητήσουμε για Σεπτέμβρη;’ Και μου είπε ‘τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, τώρα να έρθεις’, εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκαλύπτοντας τα παρασκήνια της πρότασης που την έφερε στο τιμόνι της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η αιφνιδιαστική πρόταση που δεν την είχε προβλέψει είναι σαν να μπαίνει σε ένα καλούπι… Και η Τίνα Μέσσαροπούλου σχολίασε πως η Ζήνα Κουτσελίνη πάντα έχει κάτι σχεδιασμένο στο μυαλό της και το προτείνει μετά.

δειτε ακομα

δειτε ακομα