Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν ήταν καλεσμένος. Είναι κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και μίλησε για το διάσημο περιστατικό με το νερό στην Αμερική, και για την οικονομική διαχείριση της Άντζελας Δημητρίου.

“Ο Φώτης έβαλε τα θέματα της Άντζελας Δημητρίου σε μια σωστή πορεία. Τα χρήματά της η Άντζελα δεν μπορεί να τα διαχειριστεί όπως θέλει. Δεν είπα βέβαια να τα δώσει σε εμένα, στον γαμπρό ή την κόρη, αλλά να τα επενδύσει στις υποχρεώσεις της. Να προστατεύσει τον εαυτό της. Τα χρήματά της η Άντζελα είναι δικά της αλλά δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει. Έχει μια τεράστια καριέρα, έπρεπε να έχει μια βίλα εκατομμυρίων εξαιτίας του ότι έχει δουλέψει σκληρά, αλλά λόγω της οικονομικής κατάστασης αυτό δεν είναι δυνατόν.”

“Αυτά που λέω, πονάνε, γιατί την αγαπάω. Αυτό για το περιστατικό με το νερό είναι μια γελοιότητα. Μας είχαν πει να μην πάρουμε νερά από το ξενοδοχείο γιατί κοστίζει 11 $, αλλά να πάρουμε από απέναντι που κοστίζει 2 $. Ο Φώτης πήγε και το ανέφερε αυτό μέσα στο δωμάτιο…”, δήλωσε για το περιστατικό με το νερό στην Αμερική. 

“Η Άντζελα όμως την προηγούμενη μέρα βγήκε στα μαγαζιά και μέσα σε μια μέρα μέσα, σε 10 λεπτά είχε ξοδέψει 3000 $. Κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσει, πριν φύγει για την Αμερικη αγόρασε πάλι 3000 € ρούχα, τρεις γεμάτες βαλίτσες. Τις κουβάλαγε ο γαμπρός, τις έβαφε η κόρη, τότε ήταν καλοί… Τα συμβόλαια της Αμερικής τα έκανε ο Φώτης που είναι συνεργάτης της. Το ίδιο ζήτημα το είχα λύσει πριν 5-6 χρόνια αλλά και τα Χριστούγεννα πήγα στην Άντζελα και της είπα πάμε να φάμε με τα παιδιά και κατέβασαμε τα φαγητά κάτω και φάγαμε με τα παιδιά, παίξαμε χαρτιά, περάσαμε ωραία. Επιχειρώ πάλι να το τακτοποιήσω αλλά η Άντζελα μου κρύβεται”, ανέφερε.

δειτε ακομα

δειτε ακομα