Ένταση προέκυψε πρωί Δευτέρας (18/10) στο Happy Day, όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε στην εκπομπή για να μιλήσει για την απώλεια της Ματούλας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η ένταση ανέβηκε ανάμεσά του και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να τον κλείσει πρόωρα.

Λίγη ώρα μετά, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση για όσα έγιναν στον αέρα του Happy Day. “Δεν μπορώ πια να απαντάω σε ερωτήσεις περίεργες. Όταν με ρωτάει κάποιος ένα περίεργο πράγμα που δεν μπορώ να απαντήσω, οφείλω να λέω ότι δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν είμαι ιατροδικαστής για να λέω πώς έφυγε ένας άνθρωπος. Λέω τα βασικά. Και δεν είναι ωραίο να κλείνονται τα τηλέφωνα on air. Μάλιστα σε έναν άνθρωπο που έχει εξυπηρετήσει πολλές φορές όλες τις εκπομπές με πολλή αγάπη”, δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα με τη Σταματίνα και ότι θέλει να διατηρήσει την καλή διάθεσή του. Τονίζει όμως ότι όλοι πρέπει να βάζουν νερό στο κρασί τους και να συμπεριφέρονται σωστά προς τους καλεσμένους της εκπομπής.

δειτε ακομα

δειτε ακομα