Έντονη θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο ο θάνατος της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών την Παρασκευή 6/10. Περίπου ένα χρόνο πριν, είχε πέσει από τα σκαλιά του σπιτιού της και υπέστη σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας “Το Βήμα”, Φρέντυ Γερμανού, πατέρας της Ναταλίας Γερμανού, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν πολύ καλή φίλος με τη Μαίρη Χρονοπούλου και ότι εκτός από αυτή τη γνωριμία, η ίδια έχει ακόμη αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία, όταν η Μαίρη την πήγαινε βόλτες και της δείχνε τον κόσμο του θεάτρου.

Η ανάμνηση της Ναταλίας Γερμανού για την Μαίρη Χρονοπούλου

«Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μια πραγματική star. Όταν ήμουν ακόμη παιδί, με πήγαινε βόλτες και με κρατούσε από το χέρι. Ήταν πολύ αγαπημένη φίλη του πατέρα μου και την αγαπούσαν πολύ και οι δύο. Ήταν μια γυναίκα με λάμψη και γοητεία που έκανε τους πάντες να γυρνάνε το κεφάλι. Η γοητεία της ήταν πιο σημαντική από την ομορφιά της, όπως λέμε» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της στον Alpha.

 

δειτε ακομα

δειτε ακομα