Οι Ισπανοί επιμένουν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για το «θηρίο»

Λίγα 24ωρα μετά το δημοσίευμα της «As» για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 31χρονο σέντερ, την «σκυτάλη» πήρε η «Marca» η οποία αναφέρει τα εξής:

«Το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν στα μέσα της περασμένης σεζόν δεν έχουν προχωρήσει και ο χρόνος τελειώνει. Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήριο λαμβάνει περίπου 3 εκατομμύρια μεικτά ανά σεζόν και φιλοδοξεί να κερδίσει 3 εκατομμύρια καθαρά. Ναι μεν οι απαιτήσεις του ανταποκρίνονται με αυτό που είναι καθώς πρόκειται για τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη, αλλά η Ρεάλ θεωρεί ότι αυτό το νούμερο υπερβαίνει το ανώτατο όριο των αποδοχών του».

Και συνεχίζει: «Η Ρεάλ δεν μπορεί να είναι σίγουρη με αυτή την ανανέωση, η οποία είναι υψίστης σημασίας για να παραμείνει ανταγωνιστική. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη ομάδες πρόθυμες να ανταποκριθούν στις μισθολογικές απαιτήσεις του παίκτη. Μάλιστα, σε πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η Euroleague μεταξύ των γενικών αρχηγών των 18 ομάδων, το 38,9% από αυτούς είπε ότι ο Ταβάρες θα ήταν ο παίκτης που θα ήθελαν να υπογράψουν αν μπορούσαν. Και κάποιες από αυτές, όπως ο Παναθηναϊκός, είναι πρόθυμες να του προσφέρουν ό,τι τους ζητήσει για να τον πείσουν. Αυτή η επιλογή και αυτή της υποθετικής επιστροφής στο ΝΒΑ πιέζουν ακόμα περισσότερο τη Ρεάλ…»

δειτε ακομα

δειτε ακομα