Λαρεντζάκης: «Δεν νομίζω ότι κάποιος μας θέλει για αντίπαλο στα play-offs»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ, μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα και τη συνέχεια της Euroleague.

Ο 30χρονος παίκτης των ερυθρόλευκων θεωρεί ότι ο παράγοντας της έδρας δεν έχει τόση σημασία πλέον στα play-offs και πως καμία ομάδα δεν θέλει να παίξει με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας παίκτης:

«Καταλάβαμε ότι ο Άρης είναι μια σκληρή ομάδα που είναι πάντα πάνω στο όριο. Μπορεί να μην ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, οπότε το ματς ήταν ισορροπημένο. Η άμυνα πρώτα, και μετά η επίθεση, αυτό μας δίνει το προβάδισμα. Η προσέγγιση και ο ρυθμός κάθε αγώνα, συν την κούραση από το προηγούμενο ματς στη Euroleague έχουν σημασία».

Για τις διασταυρώσεις στη Euroleague και το πλεονέκτημα έδρας: «Προς το παρόν, είμαστε στραμμένοι μόνο στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν ενδιαφερόμαστε να δούμε τι θα γίνει αργότερα. Κάνουμε focus σε κάθε ματς χωριστά. Ότι και εάν είναι ο αντίπαλος στα play-offs, θα τον αντιμετωπίσουμε με την εμπειρία που έχουμε. Πιστεύω πως η έδρα δεν έχει τόση σημασία πλέον».

δειτε ακομα

δειτε ακομα