ΕΠΟ: Λίντμπεργκ επιστρέφει για την ομάδα VAR

Ο πρώην διαιτητής, Λέιφ Λίντμπεργκ, επιστρέφει στην ΚΕΔ μετά από τέσσερα χρόνια, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Θα εργαστεί υπό τον Πίτερ Φρόιντφελντ ως υπεύθυνος για το VAR. Επιπλέον, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τον Φριτς Στούχλικ, ο οποίος είχε προσληφθεί το 2022 ως σύμβουλος παρατηρητών διαιτησίας.

Η πρόταση για την πρόσληψη του Λίντμπεργκ ψηφίστηκε από τα μέλη της ΕΠΟ, της Super League 2, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Κατά της πρότασης ψήφισαν οι Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ενώ η Super League 1 απείχε. Παρά τις διαφωνίες που εκφράστηκαν, η πρόταση εγκρίθηκε.

Στη συνέχεια, η ομοσπονδία ανακοίνωσε την επίσημη πρόσληψη του Λίντμπεργκ…

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενέκρινε τις ακόλουθες αποφάσεις στη σημερινή συνεδρίασή της.

Επαληθεύτηκαν οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, η οποία υποστήριξε την πρόταση του Προέδρου της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου (άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού). Στην συνέχεια, εγκρίθηκαν:

  1. Η λύση της σύμβασης με τον κ. Φριτς Στούχλικ, ύστερα από πρόταση του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Πίτερ Φρόιντφελντ.
  2. Η σύναψη συνεργασίας με τον κ. Λέιφ Λίντμπεργκ, κατόπιν πρότασης του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Πίτερ Φρόιντφελντ, ως μέλος της ΚΕΔ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ θα ορίσει τα καθήκοντα του κ. Λίντμπεργκ (άρθρο 4 παρ. 3 του εν ισχύ Κανονισμού Διαιτησίας)».

δειτε ακομα

δειτε ακομα