Δημήτρης Μελισσανίδης: Η επιστολή του ισχυρού άνδρα της Ένωσης

Το Σάββατο (3/9), οι ακόλουθοι της ΑΕΚ από την Κατερίνη χαιρέτισαν τα 40 χρόνια από την έναρξη του τοπικού συνδέσμου οπαδών με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Ανθή Παπακώστα, να διαβάζει την επιστολή που έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ακολουθεί η επιστολή του ισχυρού άνδρα της Ένωσης:

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι. Ζούμε ένα σημαντικό έτος για την ομάδα μας. Η προσθήκη του καινούριου μας γηπέδου στη δική μας γη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, συμπίπτει με τη δημιουργία μιας εξαιρετικής ομάδας υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας, Ματίας Αλμέιδα.

Η μεγάλη μας οικογένεια, η οικογένεια της ΑΕΚ, προχωράει ενωμένη και αγαπημένη όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια, και στο τέλος η προσπάθεια τους ανταμείφθηκε! Έζησαν πολλά φέτος. Ανοίξαμε το νέο μας στομάχι, παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα μας. Κατακτήσαμε το νταμπλ οπωσδήποτε μετά από τα προηγούμενα 45 χρόνια.

Αλλά εντός του οργανισμού της ομάδας, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία και την υποστήριξη των οπαδών. Αυτό το σημαντικό έτος για την ΑΕΚ συμπίπτει με τη σημαντική επέτειο των 40 χρόνων της ίδρυσης του συνδέσμου σας.

Μια πόλη με ιστορικούς δεσμούς με την ΑΕΚ. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη και το ίδιο ενθουσιασμό κοντά στην ΑΕΚ για τα επόμενα 40 χρόνια!».

δειτε ακομα