Πρωτάθλημα Πρωταθλητών: Two “τιτανομαχίες” and one outsider in the final.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά του Champions League. Τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν είναι Σιτι-Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι, ενώ το ταμπλό περιλαμβάνει τις ομάδες Ίντερ-Μπενφίκα και Νάπολι-Μίλαν. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν μία εβδομάδα αργότερα. Οι διασταυρώσεις για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένες για τις 9-10/5 και 16/17 Μαΐου αντίστοιχα.

Η κλήρωση για τα προημιτελικά του Champions League πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν είναι Σιτι-Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι. Το ταμπλό περιλαμβάνει επίσης τις ομάδες Ίντερ-Μπενφίκα και Νάπολι-Μίλαν. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν μία εβδομάδα αργότερα.

Οι διασταυρώσεις για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένες για τις 9-10/5 και 16/17 Μαΐου αντίστοιχα. Οι νικητές των ζευγαριών Σιτι-Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι θα βρεθούν αντιμέτωποι στους 4, ενώ μια εκ των τεσσάρων ομάδων του ταμπλό Ίντερ-Μπενφίκα και Νάπολι-Μίλαν θα στείλει μια ομάδα στον μεγάλο τελικό.

δειτε ακομα