Ταύρος: Σοβαρή κατάσταση για τον 16χρονο που παρασύρθηκε από τον προαστιακό

Ένας 16χρονος παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού στην περιοχή του Ταύρου την παραμονή της Παρασκευής (07/04) και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με διασωλήνωση στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πηγές, ο έφηβος έχει τραύμα στο κεφάλι και παρουσιάζει κακώσεις σε όλο του το σώμα, με τους γιατρούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο σοβαρής εσωτερικής αιμορραγίας. Επιπλέον, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Αιτίες του ατυχήματος

Η παρασύρθηκε συνέβη κοντά στη σιδηροδρομική διάβαση των οδών Μηθύμνης και Κωνσταντινουπόλεως. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο έφηβος προσπαθούσε να διασχίσει τις γραμμές όταν παρασύρθηκε από το τρένο, καθώς τα φανάρια διέκοπταν τη διέλευση οχημάτων. Επιπλέον, εξακολουθεί να διεξάγεται προανάκριση από την Αστυνομία για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Το ΕΚΑΒ διακομίστηκε στην περιοχή μόλις ενημερώθηκε για το ατύχημα και παρέλαβε τον 16χρονο στις 20:12 για να τον διακομίσει στο νοσοκομείο.

Ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει ότι ο 16χρονος εισήλθε στις σιδηροδρομικές γραμμές ενώ κατέβαιναν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, αγνοώντας τις οδηγίες των υπαλλήλων που τον ειδοποίησαν και τα ηχητικά σήματα του τρένου που πλησίαζε.

δειτε ακομα

δειτε ακομα