Βιετνάμ: Foxconn λαμβάνει το πράσινο φως για επένδυση 551 εκατ. δολάρια

Ένα νέο βήμα για την Foxconn Singapore με άδεια επένδυσης 551 εκατομμυρίων δολαρίων στο Βιετνάμ! Τα σχέδια περιλαμβάνουν παραγωγή έξυπνων προϊόντων ψυχαγωγίας και εξοπλισμού σε έξυπνα συστήματα, στη βόρεια επαρχία Κουάνγκ Νιν, όπως ανακοίνωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η Foxconn, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών, έχει ήδη ενεργό παρουσία στο Βιετνάμ. Μέσω της μονάδας της στη Σιγκαπούρη, προχωρά σε ένα έργο παραγωγής προϊόντων έξυπνης ψυχαγωγίας, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για την κατασκευή εξοπλισμού σε έξυπνα συστήματα.

Τα νέα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούλιο του 2026 με πλήρη λειτουργία από τον Μάιο του 2027, μετά από αναγκαίες δοκιμές και εγκατάστασης εξοπλισμού. Το πρόσφατο παρελθόν είδε τη Foxconn να επενδύει επίσης σε έργα που αφορούν τα ηλεκτρικά οχήματα και τηλεπικοινωνιακά εξαρτήματα.

Με περισσότερα από 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια επενδύσεις στο Βιετνάμ, η Foxconn συνεχίζει τον πρωτοποριακό της ρόλο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας στην περιοχή. Τα εργοστάσια της εκτείνονται στις επαρχίες Bac Ninh και Bac Giang, βοηθώντας στη δημιουργία θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

δειτε ακομα

δειτε ακομα