Το vivo X Flip είναι η τελευταία πρόταση στην αγορά των αναδιπλούμενων smartphones


Το vivo X Flip είναι το πρώτο smartphone clamshell foldable από την εταιρεία και διαθέτει μια εξωτερική οθόνη AMOLED μεγέθους 3 ιντσών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς, όπως αποστολή μηνυμάτων, εμφάνιση χαρτών και χρήση εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. Η vivo συνεργάζεται με developers για τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών τους για την εξωτερική οθόνη και τη δυνατότητα ολοκλήρωσης διαφόρων εργασιών χωρίς τη χρήση της εσωτερικής οθόνης.

Η κύρια οθόνη είναι μια LTPO AMOLED, μεγέθους 6,74 ιντσών και ανάλυσης FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Διαθέτει μηχανισμό waterdrop hinge για εξάλειψη της πτυχής που υπάρχει σε πολλά αναδιπλούμενα smartphones. Επιπλέον, φιλοξενεί μια camera 32MP και έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι.

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει το Snapdragon 8+ Gen 1 chipset, που συνοδεύεται από 12GB RAM και έως 512GB αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια camera διαθέτει αισθητήρα Sony IMX866V 50MP με OIS και υπάρχει μια υπερευρυγώνια camera 12MP.

vivo X Fold2 and X Flip debut with Snapdragon 8 series chipsets and Zeiss cameras

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.400mAh και φορτίζει στα 44W. Τρέχει το Origin OS3 πάνω στο Android 13.

Το vivo X Flip ξεκινάει από περίπου 872 δολάρια για το μοντέλο με 12/256GB και φτάνει μέχρι τα 973 δολάρια για το μοντέλο με 12/512 GB.

 

δειτε ακομα