Σειρά Xiaomi 13: Οι κορυφαίες συσκευές της Xiaomi είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα.

Η νέα σειρά κινητών τηλεφώνων Xiaomi 13 είναι σχεδιασμένη σε συνεργασία με τη Leica και διαθέτει επαγγελματικούς φακούς και προηγμένες λογισμικές δυνατότητες, για μια αυθεντική εμπειρία Leica. Το Xiaomi 13 Pro είναι εξοπλισμένο με τριπλό σύστημα καμερών της Leica, το οποίο περιλαμβάνει μια βασική κάμερα εύρους 23mm, μια 75mm floating telephoto κάμερα και έναν υπερευρυγώνιο φακό στα 14mm. Ο αισθητήρας IMX989 είναι ο μεγαλύτερος αισθητήρας που χρησιμοποιείται σε smartphone και χρησιμοποιεί τεχνολογία εστίασης επιπέδου DSLR. Οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ δύο διαφορετικών στυλ φωτογράφισης, το “Leica Authentic Look” και το “Leica Vibrant Look”, ανάλογα με την αισθητική τους, για φωτογραφίες υψηλής λεπτομέρειας με ήπιο κορεσμό χρωμάτων. Ταυτόχρονα, με το εύχρηστο UI, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του ακόμα περισσότερες επιλογές, όπως τα Leica Filters, Leica watermark και την επιλογή χρήσης του κλασικού ήχου του κλείστρου της Leica. Η σειρά Xiaomi 13 ξεχωρίζει χάρη στο μοναδικό συνδυασμό της τεχνογνωσίας δυο καινοτόμων εταιρειών στον κόσμο της τεχνολογίας και της φωτογραφίας αντίστοιχα, που προσφέρουν στον χρήστη μια εμπειρία διαφορετική από κάθε άλλη.Η Xiaomi παρουσιάζει τα νέα της smartphones, το Xiaomi 13 και το Xiaomi 13 Pro, με εντυπωσιακές δυνατότητες και λειτουργίες. Με το Xiaomi Imaging Engine, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ταχύτερη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, εν κινήσει, καθώς και εξαιρετικής ποιότητας βίντεο χάρη στη λειτουργία Create in Dolby Vision® και στην τεχνολογία HyperOIS video stabilization. Επιπλέον, τα smartphones αυτά είναι εξαιρετικά εργαλεία για επαγγελματίες βιντεογράφους.

Τα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon 8 Gen 2, με προηγμένη επεξεργασία γραφικών και βελτιωμένη απόδοση GPU και CPU κατά 42% και 37% αντίστοιχα, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Η ισχυρή επίδοση αυτή εγγυάται ευκολία και ταχύτητα σε όλες τις λειτουργίες, όπως υπολογιστική φωτογράφιση, τεχνητή νοημοσύνη και gaming, ενώ επεκτείνεται η καθημερινή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, τα smartphones αυτά υποστηρίζουν Wi-Fi 7 με Qualcomm® FastConnectTM 7800 Mobile Connectivity System και το Xiaomi 13 Pro διαθέτει τεχνολογία High Band Simultaneous (HBS) Multi-Link για πολλαπλές και ταυτόχρονες συνδέσεις.

Όσοι αποκτήσουν το Xiaomi 13 Pro ή το Xiaomi 13 θα έχουν για τους πρώτους 6 μήνες δωρεάν χρήση του Google Cloud συστήματος αποθήκευσης μέχρι 2ΤΒ και πρόσβαση στις υπηρεσίες YouTube Premium. Επιπλέον, με κάθε αγορά ισχύει εγγύηση αντικατάστασης της οθόνης σε περίπτωση βλάβης ή ζημιάς, διάρκειας 6 μηνών από την ημέρα της αγοράς. Επιπλέον, με κάθε αγορά οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν σε προσφορές.Η Leica Akademie Greece προσφέρει δωρεάν σεμινάριο φωτογραφίας μέχρι τις 31/03 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 30 Απριλίου. Επίσης, με κάθε επιστροφή παλιάς συσκευής μέσω Pandas, χαρίζεται ένα trade-in voucher αξίας 100 ευρώ για όλες τις αγορές που θα γίνουν μέχρι τις 30 Μαρτίου, με δικαίωμα εξαργύρωσής του μέχρι τις 30 Απριλίου. Αντίστοιχα, όσοι αγοράσουν το Xiaomi 13 Lite θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία YouTube Premium για τρεις μήνες και θα λάβουν δωρεάν ένα σετ Redmi Buds 4. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι τις 31/03 ή μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων. Το Xiaomi 13 Pro και το Xiaomi 13 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά σε διάφορα χρώματα με προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης 1399,90 ευρώ και 999,90 ευρώ αντίστοιχα. Τέλος, το Xiaomi 13 Lite είναι διαθέσιμο σε τρία υπέροχα χρώματα με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 549,90 ευρώ.

δειτε ακομα