Πανός Παναής: Αποχώρησε από τη Microsoft ο επικεφαλής των Windows και Surface


Ο chief product officer της Microsoft για Windows και Surface, Πανός Παναής, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εταιρεία μέσω Twitter. Ο Ράτζες Για, αντιπρόεδρος εμπειρίας και συσκευών της Microsoft, ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι ο Παναής αποφάσισε να φύγει μετά από 20 χρόνια.

Η αποχώρησή του ήρθε λίγες εβδομάδες πριν από ένα ειδικό γεγονός της Microsoft στις 21 Σεπτεμβρίου. Στο γεγονός αυτό αναμένονταν να παρουσιαστεί η νέα γραμμή συσκευών Surface και τις νέες τεχνολογίες AI. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Παναής δεν θα συμμετάσχει στο γεγονός.

Ο ίδιος, με μια ανάρτησή του στο Twitter, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να πάει παρακάτω και να γράψει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του. Ευχαρίστησε για τον χρόνο του στη Microsoft και όλα τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκε. Ο θέση του θα αναλάβει ο Yusuf Mehdi.

Ο Παναής ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη Microsoft το 2004 και υπηρέτησε ως επικεφαλής προϊόντων από το 2018. Ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη των Windows 11. Το 2021 προαγάγηκε σε εκτελεστικό αντιπρόεδρο.

δειτε ακομα