Νέος Access controller της Sony: Ανακοινώθηκαν νέες λεπτομέρειες για το περιφερειακό που παρέχει ευχέρεια στην παιδαγωγική διασκέδαση


Η Sony αποκάλυψε σήμερα περισσότερες πληροφορίες για το περιφερειακό της που προσφέρει ευχέρεια στους παίκτες με ειδικές ανάγκες και ονομάζεται πλέον Access controller. Προηγουμένως ήταν γνωστό ως Project Leonardo και σκοπό έχει να καθιστά το gaming προσιτό σε ακόμα περισσότερους. Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, το Access controller είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμο και προσφέρει μια γκάμα από διαφορετικά πλήκτρα και stick caps, ώστε οι παίκτες να μπορούν να δημιουργήσουν μια ειδική διάταξη στο χειριστήριο, με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες, όπως η δύναμη που μπορούν να ασκήσουν, η ταχύτητα τους και το εύρος κίνησης. Επιπλέον, το χειριστήριο μπορεί να τοποθετηθεί σε επίπεδη επιφάνεια, να περιστραφεί κατά 360 μοίρες ή να στηριχθεί σε AMPS ή τρίποδο.

 "To Access controller και το DualSense controller μπορούν να συνδυαστούν και να χρησιμοποιηθούν μαζί ως ένα ενιαίο εικονικό χειριστήριο"

Η συσκευή παρέχει τέσσερις θύρες 3.5mm AUX για τη σύνδεση ειδικών switches, πλήκτρων και αναλογικών μοχλών. Το UI του προσφέρει τη δυνατότητα παραμετροποίησης για χρήση με το PS5, ώστε να επιτρέπεται button mapping και control profiles.

 "Εικόνα που εμφανίζει τις τέσσερις 3.5mm AUX θύρες του Access controller"

Έως δύο Access controllers και ένα DualSense controller μπορούν να συνδυαστούν για να λειτουργήσουν σαν ένα ενιαίο εικονικό χειριστήριο, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να συνδυάζουν συσκευές για την άνεσή τους ή για να παίξουν παιχνίδια για έναν παίκτη με άλλα άτομα να εκτελούν παραπάνω λειτουργίες. Το χειριστήριο ενσωματώνει επίσης μια λειτουργία toggle mode που επιτρέπει στους παίκτες να κρατούν ένα πλήκτρο πατημένο, μόνιμα, στυλ Caps Lock, π.χ., κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση σε έναν αγώνα racing.

 "Εικόνα του Access controller UI που εμφανίζει επιλογές mapping κουμπιών"

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Access controller δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά η Sony έχει δημιουργήσει μια νέα σελίδα όπου οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν, για να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με πληροφορίες προπαραγγελίας μόλις είναι διαθέσιμο.

preload

δειτε ακομα

δειτε ακομα