Νέες λειτουργίες στα AirPods Pro 2 προσθέτει η Apple


Το Φθινόπωρο που έρχεται, η Apple θα εμπλουτίσει τα AirPods Pro 2 με τρία νέα χαρακτηριστικά, το Adaptive Audio, το Personalized Volume και το Conversation Awareness.

Το Adaptive Audio είναι ένα νέο mode ακρόασης που συνδυάζει δυναμικά το Transparency mode και το Active Noise Cancellation ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Η μετάβαση από το ένα mode στο άλλο γίνεται αυτόματα για τη βέλτιστη εμπειρία.

Το Personalized Volume χρησιμοποιεί τη μάθηση των μηχανών για να κατανοήσει τις συνθήκες του περιβάλλοντος και τις ακουστικές προτιμήσεις κάθε χρήστη, προκειμένου να διαμορφώσει την εμπειρία τους στο βέλτιστο επίπεδο.

Το Conversation Awareness μειώνει την ένταση της μουσικής και βελτιώνει την ακουστική κατανόηση των ομιλητών, μειώνοντας τον θόρυβο του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.

Επιπλέον, οι ενημερώσεις στο Automatic Switching σημαίνουν ότι η σύνδεση μεταξύ των συσκευών της Apple θα είναι πιο ταχεία και αξιόπιστη και η μετάβαση από την αναπαραγωγή ήχου σε μια συσκευή σε άλλη θα γίνεται απροβλημάτιστα.

Τέλος, η νέα λειτουργία Mute/ Unmute θα προστεθεί στα AirPods Pro 2, AirPods 3 και AirPods Max, για να μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να ξαναενεργοποιήσετε τον ήχο ενός κλήσης με το πάτημα της κορώνας.

 

δειτε ακομα