Το iPhone 15: Dynamic Island θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα, σύμφωνα με διαρροή (εικόνες).

Μια νέα διαρροή σχετικά με τη σειρά iPhone 15 παρέχει πληροφορίες για τις οθόνες των νέων smartphones. Όλα τα μοντέλα θα έχουν Dynamic Island, όπως φαίνεται από τα γυάλινα panels του iPhone 15, του iPhone 15 Pro και του iPhone 15 Pro Max. Επιπλέον, οι οθόνες θα έχουν πάχος 1,5mm γύρω από το περιθώριο. Παρόλο που τα iPhone 15 και 15 Plus θα έχουν Dynamic Island, η συχνότητα ανανέωσης τους θα παραμείνει στα 60Hz και δεν θα έχουν τη λειτουργία Always-on Display όπως το iPhone 15 Pro. Επιπλέον, τα δύο πρώτα μοντέλα θα είναι εφοδιασμένα με το A16 Bionic chipset, ενώ το Pro με το A17.

Μια άλλη διαρροή αναφέρει ότι ο σκελετός του iPhone 15 Pro θα είναι κατασκευασμένος από τιτάνιο, κάτι που θα καθιστά τη συσκευή πιο ανθεκτική και ελαφριά. Επιπλέον, τα solid-state buttons θα διαθέτουν 3D Touch haptic feedback και ο διακόπτης του mute θα μετατραπεί σε πλήκτρο με διπλό πάτημα για την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση των ήχων. Όλα αυτά δεν θα ισχύουν για τα iPhone 15 και 15 Plus.

Συνολικά, η διαρροή παρέχει πληροφορίες για τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων της σειράς iPhone 15 και αποκαλύπτει τις νέες λειτουργίες που θα έχουν οι οθόνες και τα κουμπιά του iPhone 15 Pro.

δειτε ακομα