Η Motorola φέρνει πίσω το ξύλινο τηλέφωνο με τη σειρά Edge 50


Η Motorola παρουσιάζει τρία νέα κινητά στη σειρά Edge, φέρνοντας πίσω το κλασσικό ξύλινο πίσω κάλυμμα που χρησιμοποιούσε παλιότερα. Αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη μόνο στο Motorola Edge 50 Ultra, το top model με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές. Έχει το νέο Snapdragon 8S Gen 3 chipset και μια οθόνη OLED 6,7” με ρυθμό ανανέωσης 144Hz που ικανοποιεί τα πρότυπα χρωμάτων της Pantone. Επίσης, είναι IP68 πιστοποιημένο για αντοχή σε υγρασία και υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Η κύρια κάμερα έχει 50MP ενώ υπάρχει επιπλέον 64MP τηλεφακός με οπτική σταθεροποίηση και μια 50MP υπερευρυγώνια κάμερα που χρησιμοποιείται και ως macro.

Ακολουθεί το Motorola Edge 50 Pro με Snapdragon 7 Gen 3 chipset και το Edge 50 Fusion με 6 Gen 1. Και τα δύο κινητά είναι IP68 αλλά μόνο το 50 Pro υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Αν επιλέξετε το Pro, θα έχετε έναν τηλεφακό 3x με 10MP ανάλυση.

Η Motorola αναφέρει ότι σε όλα τα κινητά έχει ενσωματώσει το Magic Editor της Google στις φωτογραφίες, αλλά μπορείτε να αποθηκεύσετε μόνο τις πρώτες 10 επεξεργασίες χωρίς συνδρομή στο Google One. 

δειτε ακομα

δειτε ακομα