Ένας δημοφιλής YouTuber αξιολογεί τις επιδόσεις του νέου Nintendo Switch 2 (βίντεο)


Ο YouTuber με το ψευδώνυμο “Moore’s Law is Dead” μοιράζεται πληροφορίες για τις επιδόσεις του Nintendo Switch 2 και υποστηρίζει ότι σε λειτουργία docked θα ανταγωνίζονται με εκείνες του PlayStation 4 Pro. Τονίζει επίσης ότι η Nintendo μπορεί να έχει διαφορετική στρατηγική στον χώρο της απόδοσης, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν την ενδιαφέρει. Η εταιρεία έχει στόχους που προσδιορίζει για κάθε γενιά κονσόλας και είναι ικανοποιημένη όταν τους πετυχαίνει.

“Η επίδοση του Switch 2 σε λειτουργία docked μπορεί να περιγραφεί ως παρόμοια με αυτή του PS4 Pro. Ίσως το Xbox Series S να ήταν μια καλύτερη επιλογή, αλλά η μόνη σημαντική διαφορά είναι η CPU λόγω του συστήματος μνήμης”.

Αναφορικά με τις επιδόσεις του Switch 2, ο YouTuber αναφέρει ότι η ποιότητα της εικόνας με το light ray-tracing και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα είναι υψηλότερες σε σχέση με το Steam Deck, αν και συνολικά οι επιδόσεις του θα είναι λίγο χαμηλότερες από αυτές της υλικής υποστήριξης της Valve.

“Ακόμα κι αν [η Nintendo] προσέχει τις ταχύτητες και τη ψύξη, προβλέπω ότι θα είναι περίπου 20% έως 30% ταχύτερο από τη GPU του Steam Deck, αν και η CPU του είναι λίγο αδύναμη για gaming. Έτσι, αν το Steam Deck φτάνει τα 720p με χαμηλές ρυθμίσεις στα 40 fps, υποθέτω ότι το Switch 2 θα φτάσει τα 720p με υψηλές ρυθμίσεις και light ray-tracing στα 30 fps”.

 

δειτε ακομα

δειτε ακομα