Η Microsoft αποκαλύπτει την Barbie Xbox Series S


Η Microsoft παρουσιάζει ένα Xbox Series S με έμπνευση από το Barbie Dreamhouse. Αυτή η ειδική έκδοση της κονσόλας δημιουργήθηκε για έναν διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στις 10 Ιουλίου στον λογαριασμό του Xbox στο Twitter και στην σελίδα Microsoft Rewards. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τα δικά σας faceplates για το Xbox Wireless Controller, με σχεδιασμό που μοιάζει με την ενδυμασία της Barbie και του Ken.

Η κονσόλα και τα controller faceplates αποτελούν μέρος των δράσεων που πραγματοποιεί η Xbox για τη διαφημιστική προώθηση της ταινίας Barbie.

Επιπλέον, οι παίκτες του Forza Horizon 5 έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα 1956 Chevrolet Corvette EV και ένα 2022 GMC Hummer EV μέσω του Message Center του παιχνιδιού.

Τέλος, το Xbox θα διοργανώσει έναν ακόμη διαγωνισμό όπου οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μία από τις 10 ειδικές κούκλες Barbie. Κάθε κούκλα φοράει ρούχα με θέμα το Xbox και συνοδεύεται από αξεσουάρ όπως Xbox Series S, Xbox Wireless Controller και Adaptive Controller.

δειτε ακομα