Αποκαλύφθηκε το Samsung Galaxy Fit3, με μπαταρία που διαρκεί για 13 ημέρες


Μετά από αρκετές διαρροές, η Samsung παρουσίασε το Galaxy Fit3. Το νέο wearable διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία που παρέχει περισσότερη αυτονομία σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Το Fit3 διαθέτει οθόνη AMOLED 1,6″ η οποία είναι 45% μεγαλύτερη από εκείνη του Fit2. Επιπλέον, διαθέτει ένα μοναδικό πλήκτρο στη δεξιά πλευρά και μηχανισμό για εύκολο απελευθέρωση της συσκευής από το λουράκι. Δεν υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση, αλλά χρησιμοποιεί δύο pogo pins για τη φόρτιση. Είναι εξοπλισμένο με Εντοπισμό Πτώσης και Emergency SOS που ενεργοποιείται με πέντε γρήγορα πατήματα στο πλήκτρο. Με αυτόν τον τρόπο, οι πληροφορίες για την τοποθεσία του χρήστη μεταφέρονται στις επαφές για περίπτωση ανάγκης που έχει οριστεί προηγουμένως.

Με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας χωρητικότητας 208 mAh, η Samsung υποστηρίζει ότι το Galaxy Fit3 μπορεί να παραμείνει ενεργό για 13 ημέρες. Αυτό είναι εφικτό επειδή δεν χρησιμοποιεί λειτουργικό Wear OS και περιλαμβάνει ελάχιστες εφαρμογές, όπως ώρα, ημερολόγιο, πρόγνωση καιρού και παρακολούθηση δραστηριοτήτων. Αν και υπάρχουν πάνω από 100 τύποι ασκήσεων, η έλλειψη GPS σημαίνει ότι πρέπει να συνδεθεί με smartphone για καλύτερη παρακολούθηση. Μέσω της εφαρμογής Samsung Health είναι δυνατή η παρακολούθηση ποιότητας ύπνου, βημάτων και επιπέδων άγχους.

Το Galaxy Fit3 θα είναι διαθέσιμο σε χρώματα γκρι, ροζ, χρυσό και ασημί.

δειτε ακομα

δειτε ακομα